Calibris
ST4R Twitter
NBA 2K15
LinkedIn
Home » Nieuws » Geen CST op 18 april door weersverwachting
RSS
Zoek op trefwoord:
Zoek op datum:
18/04/2012Geplaatst door Pim Lokhoff

Geen CST op 18 april door weersverwachting

4 van 5 weersites voorspellen regen.

Het is vandaag moeilijk in te schatten of het gaat regenen als je naar buiten kijkt. Toch zijn de voorspellingen niet bepaald gunstig voor vandaag. In het nieuwsbericht van gister konden jullie lezen dat ST4R besloten heeft om bij twijfel 5 verschillende weervoorspellingen-bronnen te raadplegen. Als minstens 4 van de 5 aangeven dat er regen gaat vallen, zullen de clinics niet doorgaan.

KNMI.nl


"Half tot zwaar bewolkt en in de middag en avond lokaal stevige buien, met kans op onweer en windvlagen. Morgen weinig verandering."


Buienradar.nl


"Het is half tot zwaar bewolkt en vanmiddag groeien de stapelwolken op steeds meer plaatsen uit tot enkele stevige buien. Bij de buien is er kans op onweer en windvlagen."

Nu.nl


"De zon schijnt geregeld, maar de bewolking neemt toe evenals de kans op een bui."


Weerdenhaag.nl


"De dag begint redelijk zon en enkele wolkenvelden. Al snel ontstaan er stapelwolken die in de middag uitgroeien tot buien die plaatselijk stevig kunnen uitpakken. Bij deze buien is er kans op onweer en windvlagen."Rtlweer.nl


"Bewolking en zonnige momenten wisselen elkaar vanmiddag af. Verspreid over het land vallen enkele buien, lokaal met onweer en hagel."Morgen zijn de voorspelling ook slecht, dus hou deze site goed in de gaten!

De City Streetball Tour 070 wordt mede mogelijk gemaakt door:


Streetball.nlRichard Krajicek FoundationGemeente Den HaagNederlandse Basketball BondVisser  Walkate Advocaten
Disclaimer | ©2016 ST4R